Paella-ingrediënten

    Pescado y crustáceos - Vis- en schaaldieren

    Met paella-ingrediënten kan je eindeloos variëren. In Spanje houdt men het graag sober en is men meestal eerder karig met ingrediënten zodat de rijst de hoofdrol opeist. Men kiest ook bijna altijd voor vlees óf vis/schaaldieren. Bij ons ziet een paella er meestal wat "bourgondischer" uit waarbij vis/schaaldieren én vlees dikwijls samen worden gebruikt.

    Voor wie kiest voor vis- en schaaldieren zijn er vele opties en mogelijke combinaties. 

    Bij vis wordt best gekozen voor een stevige vis die bij het begin wordt gebakken en dan aan het einde weer toegevoegd. Voor gamba's geldt hetzelfde, bak ze met de schaal en indien mogelijk ook de kop die veel smaak afgeven, en voeg ze aan het einde (al dan niet gepeld) weer toe zodat ze niet uitdrogen. Intktvis wordt heel vaak gebruikt in paella, het heeft dikwijls zelf niet heel veel smaak maar geeft wel veel smaak af aan de bouillon, net zoals het vocht van mosselen en schelpen. Kreeft of sint-jacobsvruchten zijn feestelijke opties.

    Over ons

    Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

    We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

    Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops.
    Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken.

    Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

    Veel paellaplezier!

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

    Nieuwsbrief