Paella-ingrediënten

    Caldo - Bouillon

    Een paella mag vele heerlijke ingrediënten bevatten, het zal toch enkel een uitstekende paella worden als de rijst van goede kwaliteit is en vooral heel veel smaak heeft. En een cruciaal ingrediënt dat smaak geeft aan de rijst is de "caldo", in het Nederlands de bouillon/fond of fumet.

    Welke caldo gebruikt wordt hangt af van de ingrediënten die in de paella gebruikt worden. Dikwijls zal het een kippebouillon zijn maar in een zeevruchtenpaella wordt het een fumet van vis en schaaldieren, in een vegetarische paella een groentebouillon, in andere paellas kan het een vlees-of een wildfond zijn.

    Een zelfgemaakte bouillon die met geduld en de juiste ingrediënten is klaargemaakt smaakt steeds het best. Maar als dit niet kan zijn er zeker ook goede kant- en klare bouillons te vinden. Een tip: zoek en vergelijk een beetje, in glazen bokalen of keteltjes vind je dikwijls duidelijk betere versies dan de klassieke blokjes.

    Over ons

    Onze webshop bestaat intussen al bijna 8 jaar en spitst zich volledig toe op paellamateriaal.

    We bieden een ruim en zeer kwalitatief assortiment paellapannen, gasbranders en toebehoren van de gerenommeerde Spaanse producent El Cid. Aangevuld met enkele onmisbare ingrediënten.

    Onze troef? We hebben zelf een passie voor paella! We verzorgen al vele jaren paellacatering en geven paellaworkshops.
    Die ervaring gebruiken we om onze klanten te adviseren bij de aankoop van materiaal. Dat doen we via de uitgebreide keuzehulp/FAQ op deze website of telefonisch. Maar ook in ons afhaalpunt in Leuven kan u op afspraak terecht voor advies en kan u al onze producten komen bekijken.

    Bedankt voor uw bezoek aan onze webshop, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen.

    Veel paellaplezier!

    Blijf op de hoogte!

    Schrijf in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van promoties en nieuwe producten!

    Nieuwsbrief